Парфумерія і її різноманітність

Парфумерія і її різноманітність

01.09.15 10:35 0 1720

Природній аромат присутній у кожної людини, у кожній оселі. Напевно, кожен помічав, коли заходили у гості, то відразу з порогу чути запах не знайомий вам. А це все тому, що у кожній домівці присутній власний запах, і людині також присутній свій власний запах, який не схожий ні на кого. Звичайно природні запахи дитини відрізняються від дорослої людини, дитина пахне чистотою, молоком і любов’ю своїх батьків. А дорослі люди, постійно поспішаючи і перебуваючи у різноманітних місцях, де притаманні свої власні запахи,  за день, можуть набратися різноманітних запахів і до вечора вже втрачають власний. Але бувають такі випадки що свій власний запах не подобається людині, або оточуючим, а також не всі відчувають власні запахи, а хочуть щоб від них приємно йшов хороший, чистий і приємний запах. І спеціально для того придумали парфуми, які допомагають набути саме такого запаху як вам хочеться. Запахи бувають надзвичайно різні і кожна людина підбирає саме той який їй до вподоби. Саме цим така багата парфумерія.

Основні типи парфумів:

  1. Перший тип парфумів квітковий. Основою цих парфумів являються квіти, які можуть поєднуватися з фруктовими запахами, запахами свіжості та природи.
  2. Другий тип шипрові. Такі парфуми вважаються аристократичним і багатим на аромат, в основі якого лежить деревні запахи, цитрусові та квіткові ноти.
  3. Третім типом є фужерні. Такі парфуми мають свіжий, трішки з гірчинкою запах, як правило в основі таких парфумів лежать нотки лаванди, бергамоту, камарину і дубового моху.
  4. Четвертим типом є східний запах. Парфуми солодкі на запах, в основі мають, як правило, мускус, амбра, ваніль, сандал, пачулі, ветівер. Східні парфуми являються найчуттєвішим ароматом.
  5. П’ятим типом являються пряні парфуми. В основі лежать екзотичні прянощі, кориця, гвоздика, кардамон, коріандр.
  6. Шостий тип цитрусові. За основу береться олія цитрусових рослин, лимона, апельсину, грейпфруту, бергамоту. Цитрусові запахи часто поєднують із квітковими та трав’яними ароматам. Такі парфуми свіжі та легкі.
  7. Сьомий тип фруктові. За основу береться, зрозуміло із назви, різновид фруктів, які часто поєднуються з квітковими нотками. Парфуми з таким складом солодкі та запашні.
  8. Восьмий тип зелені. Для таких парфумів використовують олію вічнозелених рослин, які поєднують із трав’яними, квітковими та цитрусовим. Аромат від таких парфумів надзвичайно свіжий.
  9. Дев’ятий тип деревні. Такі парфуми створюють з олії кедра, пініі, пачулі, мирта. Такі запахи терпкі, навіть дуже та екзотичні, як правило такі запахи використовують в чоловічих парфумах.
  10. Десятий тип альдегідний. Це перші ароматичні хімікати, які мають запах шампанського.
  11. Одинадцятим типом є мускусні. В основі є мускус, це глибокий і чуттєвий аромат.
  12. Дванадцятим типом є водяні запахи. Парфуми з водяним запахом, корисні для організму, вони покращують дихальні процеси. Такі парфуми мають заспокійливий ефект.

Велика кількість різноманітних запахів присутня на поличках з парфумерією. Що робить складним вибір як і для чоловіка так і для жінки. Рідко можна знайти одні парфуми які вам подобаються. Тому у кожної жінки можна знайти багато різних баночок з парфумами.

Придбати парфуми можна в багатьох місцях, як в спеціалізованих косметологічних магазинах так і в інтернет-магазинах. Тільки якщо купувати в інтернет-магазинах, потрібно знати який саме аромат ви хочете, тому що ви ніяк його не понюхаєте. Але знаючи запах ви купите набагато дешевше ніж в простому магазині. Тож гарних вам покупок.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Кількість пожеж на ...
Наступна новина: Какой лучший пылесос именно ...

КОМЕНТАРІ