Громада Чернівців підтримала два міжнародних фестивалі

Громада Чернівців підтримала два міжнародних фестивалі

01.09.15 14:25 0 615
Кошти для надання фінансової підтримки на проведення Міжнародного поетичного фестивалю Meridian Czernowitz та міжнародного фестивалю Народного танцю ім. Дарія Ластівки виділено з міського бюджету за рішенням сесії міської ради.

На проведення у Чернівцях Міжнародного поетичного фестивалю Meridian Czernowitz громадська організація «Культурний капітал» отримала з бюджету міста 158 тисяч гривень, громадська організація «Благодійний фонд «Барви життя» для організації міжнародного фестивалю Народного танцю ім. Дарія Ластівки – 50 тисяч гривень.

Окрім того, прийнято рішення спрямувати 182 тис. грн. на благоустрій території в Центральному парку ім.Т.Шевченка навколо пам'ятника ініціатору заснування та першому ректору Чернівецького університету, депутату австрійського парламенту й Буковинського сейму, Почесному громадянину Чернівців Костянтину Томащуку. Відкриття пам'ятника, кошти на який збирають випускники, викладачі та студенти університету,громада міста планується 1 жовтня ц.р.

Для представлення міста на 22-му Міжнародному туристичному салоні «Україна» в м. Києві в рамках реалізації Програми розвитку туризму в місті Чернівцях виділено 79 тисяч гривень.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 10 фактов именно о жизни ...
Наступна новина: Современное спутниковое ...

КОМЕНТАРІ