У Тернополі відкрили нову тролейбусну лінію вулицями Лучаківського – Будного - Тролейбусна

У Тернополі відкрили нову тролейбусну лінію вулицями Лучаківського – Будного - Тролейбусна

01.09.15 16:54 0 677
30 вересня відбулося офіційне відкриття нової тролейбусної лінії, яку збудували вулицями густонаселеного житлового масиву «Дружба» - Бережанська - Лучаківського - Будного - Тролейбусна. цим напрямком розпочав курсувати тролейбус №11.

«Розвиток електротранспорту є пріоритетом для Тернополя. Ми і надалі плануємо розвивати саме цей екологічний і економний вид транспорту, одночасно удосконалюємо якість обслуговування пасажирів – у міських тролейбусах працює WI-FI, встановлені GPS-навігатори. Тернопільські кондуктори почали тестувати автоматизовану систему оплати за проїзд, - розповідає міський голова Сергій Надал. - За останні роки мережа тролейбусних маршрутів суттєво розвинулася і черговим вагомим кроком у цьому напрямку є те, що на масиві «Дружба» збудовано нову тролейбусну лінію»

Очільник Тернополя також наголосив, що за останні чотири роки КП «Тернопільелектротранс» наполовину оновило рухомий склад, адже міською радою було закуплено 22 тролейбуси. Ще чотири прибудуть у місто до кінця року.

Нагадаємо, що за останні роки у Тернополі збудовано три нові тролейбусні лінії: на масиві «Аляска» (вул. В. Великого - Л. Курбаса - Морозенка - Симоненка), у районі обласної дитячої лікарні (вул. Корольова - Сахарова - Купчинського), на масиві «Дружба» (вул. Бережанська - Лучаківського - Будного - Тролейбусна). А у вересні планується розпочати будівництво ще однієї лінії на масиві «Східний» вулицями Протасевича – О. Довженка – Лесі Українки.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області ...
Наступна новина: Вінницька області: біля ...

КОМЕНТАРІ