У Рівненській області вогнеборці запобігли розповсюдження вогню на значну площу

У Рівненській області вогнеборці запобігли розповсюдження вогню на значну площу

01.09.15 08:12 0 634
29 серпня до Служби порятунку за номером 101 поступило повідомлення про загоряння сухої трави на відкритій території за межами села Мирне Костопільського району. Для ліквідації пожежі було направлено резервний караул 19-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Костопіль та місцеву пожежну команду Мирненської сільської ради.

Прибувши на місце події вогнеборці негайно провели оперативне розгортання та подали на гасіння пожежі водяні стволи. За сприянням голови Костопільської районної державної адміністрації та керівництва ДП «Костопільське лісове господарство» було організовано оборювання осередку пожежі трактором з болотяним плугом. Завдяки професійним та оперативним діям вогнеборців загоряння вдалося швидко локалізували та запобігти розповсюдженню вогню на значну площу.

Костопільський районний сектор ГУ ДСНС у Рівненській області вкотре звертається до жителів району з проханням: не спалювати сміття, суху траву, стерню та солому на полях. Будьте обережними у поводжені з вогнем, дбайте про збереження навколишнього середовища та про власну безпеку.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ