Кількість пожеж на Прикарпатті зростає

Кількість пожеж на Прикарпатті зростає

01.09.15 10:32 0 692
28 серпня о 10:04 в місті Івано-Франківську по вулиці Вовчинецькій виникло загорання тирси в недіючій виробничій будівлі та на відкритій території недіючої «Кутської лісової компанії», на площі 40 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Пообіді рятувальники мчали на ліквідацію пожежі по вулиці Бандери, де палало дерево на відкритій території Меморіального скверу. Вогнем пошкоджено стовбур дерева на площі 1 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Вже о 13:33 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарській будівлі в cелі Шевченково Долинського району. Вогнем знищено речі домашнього вжитку в 2-х кімнатах та пошкоджено майно. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

І знову о 14:57 в місті Івано-Франківськ по вулиці Биха горіло дерево на відкритій території. Вогнем пошкоджено стовбур дерева на площі 3 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 17:54 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Красник Верховинського району. Внаслідок пожежі пошкоджено стіни, стелю, перекриття, підлогу, речі домашнього вжитку на площі 81 м.кв. На пожежі врятовано дві поруч розташовані будівлі. Причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

О 20:58 в місті Івано-Франківську по вулиці Челюскінців виникло займання копиці сіна на відкритій території. Вогнем знищено 500 кг сіна. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Того ж вечора о 22:11 в селі Битків Надвірнянського району горіли дві господарські будівлі. Вогнем знищено перекриття, стіни будівлі, січкарню, автомобіль «Волга», 2 м.куб. дров, в одному з господарств, а в іншому знищено 5 т сіна, пошкоджено перекриття будівлі та речі домашнього вжитку. На пожежі врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

29 серпня о 13:15 в селі Закрівці Коломийського району сталася пожежа господарської будівлі. Вогнем знищена господарська будівля на площі 60 м.кв, 10 м.куб. дров, 3 т грубих кормів. На пожежі врятовано гараж, сусідню господарську будівлю. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час проведення зварювальних робіт власником будівлі.

О 16:25 в селі Марківка Коломийського району виникла пожежа господарської будівлі. Внаслідок пожежі знищена господарська споруда 3х4 м. та речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі для сушки яблук.

Ввечері до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Оболоня Долинського району. Вогнем знищена покрівля будівлі на площі 30 м.кв. та речі домашнього вжитку. Через сильне задимлення в приміщенні рятувальникам довелося працювати в складі ланки газодимозахисної служби. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Близько опівночі в Івано-Франківську по вулиці Софіївка горіли дерев’яні бруси на відкритій території на площі 10 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

30 серпня о 12:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про виникнення пожежі в селі Стриганці Тисменицького району, де горів господарський комплекс. Вогнем знищено покрівлю комплексу на площі 160 м.кв., приміщення стодоли, 2 т грубих кормів, пошкоджено перекриття господарської будівлі і літньої кухні на площі 100 м.кв., господарський інвентар. Врятовано житловий будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

31 серпня о 01:55 в селі Слобода Галицького району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено покрівлю будівлі на площі 60 м.кв., знищено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Использование гель-лака
Наступна новина: Парфумерія і її ...

КОМЕНТАРІ