Чернівецька область: за останні 3 доби рятувальники ліквідували 11 пожеж

Чернівецька область: за останні 3 доби рятувальники ліквідували 11 пожеж

01.09.15 17:25 0 607
За останні 3 доби в Чернівецькій області виникло 11 пожеж. Так, 30 серпня у місті Вижниця по вул. І. Мазепи сталася пожежа в господарській будівлі місцевої мешканки. За місцем виклику оперативно прибув черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини 4 міста Вижниця. Загорання виникло всередині будівлі. Поширенню пожежі сприяло те, що стіни та перекриття будівлі були дерев’яними, а всередині зберігалися дрова. Окрім цього, існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані житловий будинок та ще 2 господарські будівлі. Рятувальники ліквідували пожежу, запобігши подальшому поширенню полум’я. Вогнем знищено покриття та перекриття будівлі, пошкоджено стіни. Загиблих та травмованих внаслідок пожежі немає. Попередньою причиною виникнення пожежі є необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Також рятувальники 5 разів виїжджали на ліквідацію загорань сухої трави. Зокрема, 28 серпня така пожежа виникла в селі Василів Заставнівського району, під час якої горіла трава на площі 1 га. Рятувальники міста Заставна, які були направлені на місце події, ліквідували пожежу, не допустивши поширення вогню.

Всього в ході ліквідації пожеж, які сталися за останні 3 доби в Чернівецькій області, рятувальники зберегли від знищення 7 будівель. Загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ