Які бувають офісні перегородки?

Які бувають офісні перегородки?

01.09.15 14:49 0 609

Більшу частину свого життя ми проводимо на роботі, наприклад, в офісі, який можна орендувати у Львові. Саме тому кожен керівник прагне до того, щоб співробітники могли приносити максимальну віддачу, плідно трудитися і добре себе почувати. Для цього необхідно правильно організувати офісний простір, створити в ньому ділову атмосферу і забезпечити всім членам колективу відповідний рівень комфорту.

Функціональність і мобільність будь-якому офісу можна надати, обладнавши його перегородками, за допомогою яких можна трансформувати приміщення і пристосувати його до вирішуваних на підприємстві задач.

Офісні перегородки бувають:

  • Стаціонарні;
  • Мобільні;
  • Розсувні.

Стаціонарні перегородки

За допомогою стаціонарних перегородок можна розмежувати офіс за функціональною приналежністю (по відділах компанії). Завдяки цим пристосуванням кожен працівник отримує власний простір, де ніщо чи ніхто не буде його відволікати від роботи. Кабінет керівника, відділений стаціонарними перегородками, дозволить спостерігати за процесом виробництва і тримати все під контролем.

Для виготовлення цих конструкцій використовується каркас з алюмінієвого профілю, який кріпиться до підлоги, стелі або стін приміщення і виготовляється з профілю різного перетину. Як заповнювач широко використовується пластик, скло, полікарбонат і дерево. Панелі декоруються тканинами, шкірою, шпоном і т. д.

Переваги стаціонарних перегородок

Основною перевагою стаціонарних офісних перегородок є те, що вони дають можливість використовувати простір приміщення з максимальною користю. Всі робочі зони будуть ізольовані, що забезпечить необхідний рівень комфорту працівникам і керівникам.

Використання перегородок дозволяє:

  1. Знизити рівень шуму у великому приміщенні, так як звукоізоляція досягає 40 Дб.
  2. Створити сучасний інтер'єр офісного приміщення.
  3. Виділити зони для роботи з відвідувачами і місця з обмеженим доступом.
  4. Просто і оперативно перетворити кімнату.
  5. Отримати можливість реалізації дизайнерських і конструктивних рішень.

Мобільні перегородки

Для тих, хто часто переїжджає, оптимальним варіантом є мобільні офісні перегородки. Їх можна швидко встановити, пересунути, створити нову конфігурацію, здійснити демонтаж і перевезти в іншу будівлю або приміщення. Мобільні офісні перегородки встановлюються також на робочих столах, відокремлюючи робочі місця один від одного.

Розсувні перегородки

Ці перегородки найкраще встановлювати в невеликих офісах. Вони дозволяють у лічені хвилини перетворити окремі кабінети в одне приміщення, так як зсуваються в паркингову зону і не займають багато місця.

Стаціонарні скляні перегородки

Дуже популярні скляні офісні перегородки, які виготовляються із загартованого скла товщиною 8-10 мм. Такі конструкції відрізняються високою світлопроникністю і дозволяють значно економити електроенергію. Скляні перегородки дають можливість чітко позначити зони закритого доступу, але при цьому зберегти обсяг і цілісність приміщення. Вони можуть бути розсувними і суцільно скляними. Розсувні перегородки з скла легко вирішують проблему тісних приміщень і не тільки ділять його на зони, але і візуально збільшують площу.

Суцільно скляні перегородки являють собою надійну конструкцію, в якій загартоване скло встановлюється в алюмінієвий профіль. Ці вироби мають великую ударну міцністю, так як застосовується для їх виготовлення загартоване скло в 8 разів міцніше звичайного, не підданого загартовуванню. У тих виняткових випадках, коли конструкція розбита, можна не побоюватися за здоров'я членів колективу та відвідувачів, тому що осколки не утворюють ріжучу кромку і не заподіюють шкоди людям.

У конструкції суцільно скляних перегородок можна використовувати безрамні двері (маятникові, розпашні, відкатні), що дозволяє надати приміщенню вишуканий вигляд. Ті, хто бажають створити у своєму офісі сучасну і незвичайну атмосферу, можуть використовувати декоративне скло з нанесеним малюнком. Це дуже гарний варіант, який гармонійно вписується як в офісне приміщення, так і в інтер'єр бутіка, готелю або престижного ресторану.

Сучасний офіс - запорука успішного бізнесу

У зручному і функціональному офісному приміщенні, де мають бути створені всі умови для плідної роботи, обов'язково необхідні перегородки, оскільки вони служать оригінальним елементом дизайну, дозволяють співробітникам менше втомлюватися в процесі роботи і дають можливість відчувати себе в хорошій формі.





Источник: http://tep.lviv.ua/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Волинській області у ...
Наступна новина: Собираемся в школу С ...

КОМЕНТАРІ