На Вінничині прокурори вітали підшефних школярів з Днем знань (Додано )

На Вінничині прокурори вітали підшефних школярів з Днем знань (Додано )

02.09.15 08:10 0 633
Так тихо й непомітно прийшла осінь… Дзвенить перший дзвоник, сповіщаючи про початок нового навчального року, і школярі, педагоги, батьки знову поспішають до школи. Не забули про своїх підшефних й працівники прокуратури Вінниччини - аби розділити радощі свята завітали до Мурованокуриловецької школи-інтернату.

"День знань - особливо урочисте й хвилююче свято, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до нових знань, до нових звершень, до самостійного життя. Особливо значимим він є для тих, хто вперше переступає сходинку на шляху пізнання – першокласників та, звичайно – випускників, яким незабаром доведеться обирати професійну стежину й втілювати отримані знання в реальному житті," - зазначив під час урочистостей заступник прокурора області Сергій Сухоребрий. Він також побажав усім присутнім миру добра та благополуччя.

Як повідомлялось раніше, за ініціативи прокуратури області наприкінці минулого навчального року у підшефній школі започатковано роботу гуртка "Юний журналіст", на перше заняття якого разом із прокурором області В’ячеславом Соколовим приїхали кореспонденти "5 каналу", ТРК "Вінтера", Укрінформу. Однак, цього разу гостей запросили уже на відкриття класу з вивчення журналістської майстерності.

"На коло бажаючих пізнати тонкощі журналістської справи, як стало відомо, значно розширилось, тому ми з вами присутні на такому приємному заході, як відкриття класу з вивчення журналістської майстерності. Для отримання більш фахових уроків та можливості практично використовувати технічні засоби, які допомагають репортерам у їх діяльності, хочу презентувати дітям наші подарунки – диктофони. Сподіваюсь вони допоможуть в оволодінні вами обраної професії. Удачі Вам у всіх починаннях та творчих задумах!" – сказав заступник прокурора області у своєму вітальному слові.

Крім того, представники ЗМІ, які знову приїхали до школярів, поцікавилися рішеннями творчих завдань, що були поставлені перед літніми канікулами, поділилися тонкощами журналістики та відповіли на безліч поставлених запитань.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Тернопільська міська рада ...

КОМЕНТАРІ