У Вінниці відбулась посвята курсантів у рятувальники

У Вінниці відбулась посвята курсантів у рятувальники

02.09.15 12:12 0 694
1 вересня святковий дзвоник пролунав не лише для першачків у загальноосвітніх школах, а й для багатьох студентів вищих навчальних закладів.

У число тих, хто з сьогоднішнього дня носитиме почесні звання курсантів і студентів Вищого професійного училища Львівського університету безпеки життєдіяльності увійшли 270 молодих хлопців та дівчат зі всієї України.

У Вінниці вже стало доброю традицією урочистості з нагоди посвяти в ліцеїсти проводити на Європейській площі.

У присутності голови облдержадміністрації Валерія Коровія, заступника Вінницького міського голови Ігоря Корольчука, начальника Головного управління ДСНС України у Вінницькій області полковника служби цивільного захисту Руслана Шевчука та інших представників органів влади новоспечені курсанти склали присягу українському народу на вірну службу.

Привітати майбутніх рятувальників окрім рідних та близьких першокурсників прийшло чимало охочих. Адже стати курсантом училища, а згодом і рятувальником вважається престижем.

Навчатися в училищі хлопці та дівчата будуть два з половиною роки. За цей час вони мають освоїти чимало знань та навичок, котрі їм знадобляться в нелегкій та водночас цікавій професії.

Не оминуло своєю увагою захід і духовенство. Священики благословили курсантів на гарне навчання та на благородні справи в ім’я України – окропивши присутніх святою водою.

ГУ ДСНС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ