Делегація Вінниччини взяла участь у заходах до Дня незалежності Республіки Молдова (+фото)

Делегація Вінниччини взяла участь у заходах до Дня незалежності Республіки Молдова (+фото)

02.09.15 13:40 0 632
Днями делегація Вінницької області відвідала Сорокський район Республіки Молдова задля участі в заходах, присвячених відзначенню Дня незалежності Республіки Молдова.

Під час візиту в Сорокський район делегація області, у складі заступника голови облдержадміністрації Василя Броварника та голови Ямпільської райдержадміністрації Михайла Вдовцова, взяла участь в офіційній зустрічі з керівництвом району де було обговорено перспективні напрями співробітництва між двома регіонами. А саме: розвиток транскордонного співробітництва, напрацювання та обговорення перспективних напрямків співробітництва, пошук шляхів вирішення спільних проблемних питань транскордонного характеру та налагодження нових контактів.

Окрім того, представники делегації взяли участь в урочистому покладанню квітів до пам'ятника Штефану Великому та мітингу до Дня Незалежності Республіки Молдова. А також поклали квіти до пам'ятника героям, які загинули в воєнному конфлікті в Придністров'ї та відкритті бюсту Костянтину Стере.

Під час зустрічі сторони обговорили питання щодо будівництва мосту через р. Дністер у районі Ямпіль-Косеуце, ознайомились зі станом доріг в Сорокському районі, а також із питаннями газопостачання.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ