Луцький національний технічний університет прийняв до своїх лав першокурсників

Луцький національний технічний університет прийняв до своїх лав першокурсників

02.09.15 16:44 0 655
Розпочався новий навчальний рік у Луцькому національному технічному університеті. Привітати першокурсників з новим етапом у їхньому житті завітали голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик, Луцький міський голова Микола Романюк, представники духовенства.

Священослужителі Української православної церкви Київського патріархату на чолі з митрополитом Луцьким і Волинським Михаїлом благословили на гарне навчання студентів та викладачів.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Микола Романюк, який також є випускником цього вузу. Він зазначив: “Ви вступили у вуз, який має високопрофесійних викладачів, які навчать вас всього, що пригодиться на професійній ниві. технічні спеціальності дуже потрібні нашій державі, такі спеціалісти користуються попитом на ринку праці”.

Він побажав першокурсникам, щоб той вибір, який вони зробили, не був для них помилковим.

Микола Романюк побажав усім міцного здоров'я, щастя та миру в нашій країні.

Привітав першокурсників з початком нового етапу у їхньому житті й голова облдержадміністрації Володимир Гунчик. Він зауважив, що Луцький національний технічний університет є одним з кращих вищих навчальних закладів країни. “Наснаги до знань, бажання вчитись і жити на благо прекрасної держави - Україна. Хай роки, проведені в університеті, стануть одними з найкращих у вашому житті. Вчіться, поважайте викладачів і слухайте батьків”, - побажав він.

З напутнім словом до присутніх звернувся ректор Луцького національного технічного університету Петро Савчук. Він побажав першокурсникам терпимості, наполегливості і досягнути омріяних вершин. “Навчання у технічному університеті — це нелегка ноша. Щоб вийти на професійний щабель, проявити навички і вміння, які ви здобудете в університеті, необхідно буде важко працювати”, - зазначив Петро Савчук.

Потому для присутніх була організована концертна програма.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: безробітні ...
Наступна новина: В Закарпатській області на ...

КОМЕНТАРІ