В Луцьку міський голова Микола Романюк привітав учнів НВК № 10- професійний ліцей з Днем знань

В Луцьку міський голова Микола Романюк привітав учнів НВК № 10- професійний ліцей з Днем знань

02.09.15 15:40 0 722
1-го вересня в усіх школах нашого міста відбулися лінійки з нагоди Дня знань. Після літніх канікул діти знову повертаються за шкільні парти, аби зануритись у світ нових знань.

Привітати учнів та педагогів навчально-виховного комплексу № 10 — професійний ліцей з новим навчальним роком прийшли Луцький міський голова Микола Романюк, депутат міської ради Юрій Мишко та начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк.

Цьогоріч у цьому навчальному закладі сформовано сім перших класів, у яких навчатиметься 191 учень. Загалом, цю школу відвідує 1085 дітей.

Щороку у цей день діти та їх батьки з радістю і усмішкою йшли на урочисту лінійку. Однак, нині наша країна переживає складні часи. На східних рубежах України триває антитерористична операція. На жаль, двоє випускників цієї школи В'ячеслав Іонов та Олег Вишневський віддали своє життя під час виконання завдань із захисту Батьківщини у зоні проведення АТО. Їхню пам'ять та усіх, хто загинув за цілісність України, присутні вшанували хвилиною мовчання.

син Героя Олега Вишневського Ілля вперше переступив поріг навчально-виховного комплексу № 10 — професійний ліцей. Міський голова Микола Романюк вручив йому ранець зі шкільним приладдям та вишивану сорочку.

Цей день завжди найбільш хвилюючий для першокласників, які з цікавістю та захопленням вперше переступають шкільний поріг. Тому із вітальним словом міський голова звернувся насамперед до них: “Хочу привітати з шнім святом — Днем знань. 3100 дітей вперше переступлять поріг школи. В минулому році ми мали 2640 першокласників. Я радий, що з кожним роком збільшується кількість діток, які йдуть у перший клас. Хочу висловити спільну надію, попросити у Бога, аби найшвидше настав мир на нашій землі, щоб ми ніколи не проводжали в останню путь Героїв, які загинули за незалежність і цілісність України. Нехай над Україною буде мирне, сонячне небо, як ”.

Микола Романюк зазначив, що це перший крок у країну знань. Він побажав першокласникам, щоб все було гаразд, щоб вони максимально взяли все, що дає школа.

Міський голова побажав одинадцятикласникам, у яких останній рік навчання, щоб ви визначилися з майбутньою професією, гарно підготувалися і вступили у вищий навчальний заклад.

Батькам ж Микола Романюк побажав, аби вони плакали лише від успіхів своїх дітей.

Після усіх привітань та побажань учнів запросили на перший урок у цьому навчальному році.

В урочистостях з нагоди свята першого дзвоника у гімназії № 21 імені Михайла Кравчука взяв участь секретар міської ради Сергій Григоренко, а заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич – загальноосвітній школі І–ІІІ ступенів № 3.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Влияние Красного камня
Наступна новина: Выдающиеся игроки ...

КОМЕНТАРІ