Закарпаття: на Іршавщині «Міцсубісі» з компанією хлопців злетів з моста у 8-метрову прірву

Закарпаття: на Іршавщині «Міцсубісі» з компанією хлопців злетів з моста у 8-метрову прірву

02.09.15 12:53 0 718
У неділю ввечері поблизу с.Суха на Іршавщині трапилась дорожньо-транспортна пригода. У прірву з моста злетів автомобіль «МіцубісіГалант». В машині знаходилися 20-річний водій та троє молодих пасажирів. На щастя, всі живі. Один із потерпілих у стані коми лежить в реанімації.

На Іршавщині молода компанія поверталась в неділю з відпочинку. На лісовій дорозі поблизу с.Суха 20-річний водій автомобіля «Міцубісі Галант» не впорався з керуванням і злетів з моста у прірву глибиною 8 метрів. Там автомобіль перекинувся на дах у річку Красна, що є притокою Боржави.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та троє пасажирів віком 20-25 років отримали травми різної важкості. Найважчий стан 25-річного пасажира з с.Кушниця, який перебуває в стані коми в реанімації.

Вилізти з понівеченої машини потерпілим допоміг охоронець, який був свідком трагедії. Сам автомобіль відновленню не підлягає.

Як прокоментував начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Машину буде доставлено на штрафмайданчик райвідділу міліції. У водія взято кров на вміст алкоголю.

Інформація Іршавського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Василь Хомінець у ...

КОМЕНТАРІ