Закарпатські рятувальники привітали школярів Буштинської гімназії зі святом Першого дзвоника

Закарпатські рятувальники привітали школярів Буштинської гімназії зі святом Першого дзвоника

02.09.15 10:56 0 620
Закарпаття разом з усією державою відзначає свято Першого дзвоника. День знань завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Саме з нього у дітей починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя.

Традиційно 1 вересня закарпатські рятувальники стають гостями урочистих лінійок, присвячених початку навчального року. Так, керівництво оперативно-рятувальної служби Закарпаття вітало школярів Буштинської гімназії-інтернату гуманітарного профілю І-ІІІ ступенів, що на Тячівщині.

Виступаючи перед учнями школи та їхніми батьками, начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак наголосив, що свято Першого дзвоника - довгоочікувана та радісна подія не тільки для першачків та їхніх батьків, але й усіх небайдужих до майбутнього нашої держави, підростаючого покоління – наших дітей. Також головний рятувальник області висловив сподівання, що гімназисти будуть рішуче оволодівати знаннями, щоб реалізувати себе у самостійному житті; виховуватимуть високі моральні якості та в майбутньому виправдають сподівання батьків та вчителів.

І ось пролунав довгоочікуваний Перший дзвоник, який покликав у світ знань юних мешканців Буштинської громади.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області ...
Наступна новина: У Луцьку попрощалися з ...

КОМЕНТАРІ