На Тернопіллі у ТНПУ відбулася урочиста Посвята першокурсників у студенти

На Тернопіллі у ТНПУ відбулася урочиста Посвята першокурсників у студенти

02.09.15 11:16 0 556
Урочиста Посвята першокурсників у студенти Тернопільського національного педагогічного унівнрситету ім. В. Гнатюка відбулася 31 серпня.

Участь у заході взяли голова обласної державної адміністрації Степан Барна та директор департаменту освіти і науки Любомир Крупа.

"Студентство - особлива пора у житті кожного, - зауважив очільник області. - Мені, випускнику цього вишу, дуже приємно вітати нове покоління, яке сідає за студентські лави. Зичу вам натхнення, бажання вчитися і вдосконалюватися. Бажаю знайти свою дорогу і житті і впевнено крокувати нею. Нехай роки, проведені у стінах університету будуть найкращими!".

Степан Барна зауважив, що багато викладачів і студентів вишу відстоюють незалежність країни зі зброєю в руках у зоні АТО. Також він подякував за благодійні акції, які проводять у закладі на підтримку війська.

Відтак очільник області вручив відзнаку "Заслужений діяч науки і техніки" доктору історичних наук Лесі Алексієвич та відзнаку "Заслужений працівник к освіти і науки" доктору педагогічних наук Григорію Терещуку.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ