Василь Хомінець у Сєвєродонецьку: «Тернополяни від щирого серця збирали допомогу для юних луганчан»

Василь Хомінець у Сєвєродонецьку: «Тернополяни від щирого серця збирали допомогу для юних луганчан»

02.09.15 13:03 0 635
Так зазначив під час прес-конференції, яка відбулася в Сєвєродонецьку, де зараз розташована Луганська військово-цивільна адміністрація, голова Тернопільської обласної ради Василь Хомінець. Очільник області супроводжував гуманітарний вантаж «Тернопільщина – дітям Донбасу».

«Ми так планували нашу поїздку на Луганщину, щоб перед 1 вересня доправити школярам найнеобхідніше – зошити, канцелярське приладдя, альбоми, щоденники, – сказав Василь Хомінець. – Словом, усе для шкільного ранця. Знаємо, що у багатьох школах понищені не тільки приміщення, а й майно. Тому привезли і парти. Ми звертаємося до керівництва Луганщини найперше передати нашу допомогу тим учням та школам, інтернатним закладам, які розташовані у прифронтовій зоні».

Очільник обласної ради також наголосив, що тернополяни упродовж кількох місяців проводили акцію «Українську книгу – Донбасу». До неї долучилися і небайдужі мешканці області, і видавництва та бібліотеки. Понад 4 тисячі україномовних книг буде передано у бібліотеки Луганщини та Донеччини.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ