У Рівненській області у Сарнах для демобілізованих та переселенців провели День інформування

У Рівненській області у Сарнах для демобілізованих та переселенців провели День інформування

02.09.15 15:48 0 583
З метою активізації соціальної та психологічної підтримки демобілізованих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції, в Сарненському районному центрі зайнятості 27 серпня провели інформаційно-роз'яснювальний захід «День інформування» для надання цим категоріям осіб комплексних послуг за принципом «центру під єдиним дахом».

У заході взяли участь представники різних державних установ, зокрема, районного центру зайнятості, управління праці та соціального захисту населення, сектору оборонної та режимно-секретної роботи апарату РДА, управління Пенсійного фонду України в районі, районного військового комісаріату, відділу охорони здоров'я, РВ УДМС, демобілізовані військовослужбовці та переселенці з тимчасово окупованих територій.

У рамках заходу демобілізовані військовослужбовці та учасники АТО отримали необхідну інформацію про право на пільги і можливу допомогу. Їм надали чіткий алгоритм дій, куди і з якими документами повинні звертатися бійці АТО та їхні сім'ї, щоб отримати необхідну допомогу чи пільги. Адже, кожен із них має право на отримання: 75% знижки з оплати комунальних послуг; безкоштовно путівки на санаторно-курортне лікування; земельної ділянки; матеріальної допомоги щороку в розмірі 1000 грн; безкоштовного лікування в медичних закладах.

Під час свого виступу директор центру зайнятості Віктор Пацьола поінформував присутніх про послуги, які надає служба зайнятості.

Сарненський районний центр зайнятості робить все можливе, щоб кожен учасник антитерористичній операції отримав належну допомогу та підтримку в питаннях працевлаштування.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Выдающиеся игроки ...
Наступна новина: Аренда современного ...

КОМЕНТАРІ