У Хмельницькій області володимир Кальніченко завітав на Перший дзвоник до Старосинявщини

У Хмельницькій області володимир Кальніченко завітав на Перший дзвоник до Старосинявщини

02.09.15 14:25 0 589
Перше вересня – день великих надій та очікувань. Кожна родина сподівається дати своїй дитині якісну освіту, яка допоможе їй реалізуватись у житті, бути корисною своїй країні.

Заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко та перший заступник голови Старосинявської райдержадміністрації Віталій Здебський взяли участь у заходах з нагоди відзначення Дня знань. Представники влади відвідали Старосинявський НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, гімназія», Старосинявську ЗОШ І-ІІ ступенів № 2, Новосинявську ЗОШ І-ІІІ ступенів. Ознайомились із станом приміщень навчальних закладів, поспілкувались з вчителями та обслуговуючим персоналом.

«Мета у нас одна – кожна дитина, навіть з найвіддаленішого села, повинна отримати ту освіту, яка дасть їй можливість досягти поставленої мети. Адже від базових знань, які отримає дитина, буде залежати шлях, яким вона піде далі по життю. І наше завдання – зробити все, щоб на цьому шляху не було перепон», – наголосив заступник голови облдержадміністрації.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Что такое дезартеризация?

КОМЕНТАРІ