У Рівненській області рятувальники ДСНС привітали з Днем знань вихованців підшефного закладу для дітей з вадами зору

У Рівненській області рятувальники ДСНС привітали з Днем знань вихованців підшефного закладу для дітей з вадами зору

02.09.15 17:24 0 840
1 вересня у Клеванській спеціалізованій школі-інтернаті для дітей з вадами зору, що у Рівненському районі, відбулася святкова лінійка, присвячена початку нового навчального року.

В урочистих заходах взяли участь офіцери Головного управління Держслужби з НС, спонсори та шефи, які опікуються даним закладом вже на протязі шістнадцяти років і постійно допомагають у вирішенні багатьох питань.

Вітаючи учнів та дирекцію школи-інтернату з Днем знань, начальник 3-го Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС майор служби цивільного захисту Олександр Ребров зазначив: «Цей заклад особливий, але не тому, що тут навчаються діти з особливими потребами, а тому, що завдяки щоденній праці педагогів, їх наполегливості і любові до дітей, у школі створено всі умови для повноцінного розвитку учнів». Також школярам нагадали та побажали неухильно дотримуватися основних правил безпечної життєдіяльності, як у школі так і дома.

Після цього офіцери-рятувальники подарували першокласникам великий солодкий торт та роздали буклети з номерами екстрених служб. Після урочистої частини відбувся святковий молебень та концертна програма, яку підготували юні таланти та вчителі інтернатного закладу.

Директор спеціалізованої школи-інтернату Євгенія Фалко висловила слова вдячності меценатам та спонсорам, а шефам-рятувальникам наголосила, що вихованці закладу завжди раді бачити офіцерів у формі ДСНС, бо вірять у їх відкриті помисли й безкорисну підтримку. Будемо сподіватися, що приємні та радісні емоції, які наповнили цього дня приміщення школи, назавжди оселяться в цьому закладі, а його вихованці завжди будуть під надійною опікою своїх покровителів.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ