У Рівненській області внаслідок спалювання сухої рослинності 71-річна пенсіонерка отримала опіки

У Рівненській області внаслідок спалювання сухої рослинності 71-річна пенсіонерка отримала опіки

02.09.15 10:42 0 554
31 серпня о 16:49 в Службу порятунку Костопільського району поступило повідомлення, що в районному центрі на території садового товариства «Берізка» виникла пожежа.

До місця події було направлено черговий підрозділ бійців ДСНС. Прибувши за вказаною адресою було встановлено, що горить суха трава на площі 0,15 га і вогонь вже перекинувся на дерев’яну дачну господарську будівлю розміром 2х3 м. Вогнеборці за допомогою водяного ствола швидко ліквідували загоряння та не дали вогню знищити поруч розташовану господарчу будівлю. О 17:19 пожежу було локалізовано, а 17:40 повністю ліквідовано.

З’ясовуючи обставини виникнення пожежі, було встановлено, що 71-річна пенсіонерка спалювала на своїй земельній ділянці купу хмизу. Вогонь миттєво перекинувся на суху траву та господарчу будівлю. Жінка намагалася самотужки впоратися із вогнем внаслідок чого отримала термічні опіки вогнем обох стоп ІІ ступеня. Потерпілу було госпіталізовано до місцевої лікарні.

Причина пожежі: необережне поводження з вогнем під час спалення сухої рослинності. Наразі збитки від пожежі встановлюється.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Безоплатна ...
Наступна новина: На Вінничині бійці ДСНС ...

КОМЕНТАРІ