В Івано-Франківській області рятувальники привітали своїх підшефних із Днем знань

В Івано-Франківській області рятувальники привітали своїх підшефних із Днем знань

02.09.15 11:48 0 569
Першого вересня веселий шкільний дзвоник розпочав новий навчальний рік для тисяч маленьких прикарпатців. На урочистих лінійках з нагоди цієї знаменної події були присутні не лише школярі, педагоги, а й численні запрошені. Серед них – представники влади, духовенства, рятувальники. Працівників пожежно-рятувальної служби області особливо радо вітають у школах-інтернатах. Саме діти, обділені батьківською турботою та піклуванням, найгостріше відчувають потребу у розумінні та доброму слові. Таким візитам працівників пожежно-рятувальної служби у Микуличинському інтернаті радіють і першачки, і старшокласники.

Хорошої традиції не було порушено й цьогоріч: на лінійці з нагоди Дня знань у Микуличинській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті присутніх від імені начальника Управління ДСНС в області Володимира Чернецького та від себе особисто привітав начальник ДПРЧ-9 м. Яремче Управління ДСНС в області майор служби цивільного захисту Володимир Гринюк. Він побажав усім добробуту, миру, злагоди, незламної віри у щасливе майбуття. Крім того, Володимир Романович нагадав школярам та педагогам, наскільки важливо дотримуватися у побуті та під час навчального процесу правил безпеки життєдіяльності. Рятувальники вручили вихованцям школи-інтернату канцелярське приладдя, яке знадобиться їм в навчанні, побажали цікавої, захоплюючої дороги у країну знань, надійних друзів та міцного здоров'я.

На добрий навчальний рік благословив дітей та дорослих отець Григорій. Нехай благословіння Боже, сказав священнослужитель, напучує усіх на хороші та милосердні справи.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ