Чернігівська область: протягом доби вогнеборці ліквідували 10 пожеж,з яких 9 виникли по причині необережності громадян у поводженні з вогнем

Чернігівська область: протягом доби вогнеборці ліквідували 10 пожеж,з яких 9 виникли по причині необережності громадян у поводженні з вогнем

02.09.15 14:16 0 579
Протягом минулої доби вогнеборці Чернігівщини ліквідували 5 пожеж у житловому секторі, 1 пожежу настилу в лісі та 4 пожежі сухої рослинності на відкритих територіях. Вогнем пошкоджено 4 споруди господарського призначення, а також вигоріло 2,3 га сухої трави та сміття. Слід зазначити, що у 9 випадках причинами виникнення пожеж послужила необережність громадян у поводженні з вогнем.

31 серпня об 11:40 до Прилуцького міськрайонного відділу Управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу дерев'яної споруди сінника в одному з приватних господарств у с.Дідівці. Вогнеборці 12-ї державної пожежно-рятувальної частини, що прибули за викликом, о 12:00 пожежу локалізували, а о 13:20 остаточно ліквідували. В ході гасіння рятувальники запобігли розповсюдженню вогню на житловий будинок та будівлю господарського призначення. Як з'ясувалося в ході розслідування, 55-річний господар, перебуваючи напідпитку, спалював сміття й суху рослинність на присадибній ділянці в безпосередній близькості від сінника. Залишивши вогнище без нагляду, чоловік зайнявся іншими справами. Поривами вітру вогонь перекинуло на дерев'яну споруду й спричинило її займання, в результаті чого знищено 2 тонни сіна.

Рятувальники нагадують громадянам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки та закликають утриматися від спалювання сміття й сухої рослинності. Безвідповідальне ставлення до заходів безпеки може призвести до непередбачуваних наслідків.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Что собой представляет ...

КОМЕНТАРІ