Малиновим співом перших дзвоників розпочався новий навчальний рік в освітніх закладах Тернопілля

Малиновим співом перших дзвоників розпочався новий навчальний рік в освітніх закладах Тернопілля

02.09.15 12:10 0 647
Святковий настрій із учнівсько-педагогічним колективом Тернопільської ЗОШ № 3 розділив перший заступник голови облради Сергій Тарашевський.

Учні школи отримали благословення священнослужителя, добрі побажання линули від вчителів та батьків. Натомість школярі прикрасили свято піснями та хореографічними композиціями. У синю блакить неба як символ бажання миру здійнялися жовті та блакитні кульки. Свято завершилось радісною мелодією першого дзвоника.

«Свято це радісне та щемливе, – зізнається Сергій Тарашевський, – адже переносить людину у дитячі роки. Окрім цього як батько, який привів ученицю до школи, відчуваю неабияку відповідальність. Разом з тим перш за все хочу, щоб наші діти навчались у мирі, щоб не відчули горя війни. Нічого страшнішого у цьому житті, переконаний, ніж вибухи бомб та снарядів немає. Саме тому усім, чим могли, ми доклалися до гуманітарної акції «Тернопільщина – дітям Донбасу», з якою наразі на Сході перебуває голова облради Василь Хомінець. Маємо допомогти учням Луганщини та Донеччини розпочати повноцінний навчальний рік. До слова, передаю подяку юних луганчан усім – бізнесовим структурам, депутатам, шкільним колективам Тернопільщини, хто долучився до доброї справи. Бажаю дітям та молоді, хто сяде за парти, на студентські лави, успіхів та завзяття у здобутті нових знань!»

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ