Рівненщина: весело знайомились з професіями у

Рівненщина: весело знайомились з професіями у "Веселці"

02.09.15 12:21 0 622
Протягом липня-серпня Радивилівський районний центр зайнятості провів 7 виїзних акцій у місцевому санаторному оздоровчому комплексі «Веселка». Їх метою була профорієнтаційна робота з учнівською молоддю.

Для того, щоб підліток правильно і усвідомлено вибрав професію, яка б відповідала суспільним і особистісним потребам, визначив свою професійну позицію, йому необхідна кваліфікована допомога. ЇЇ й надавали школярам працівники відділу активної підтримки безробітних РЦЗ.

Школярі отримали інформацію про різні аспекти професійної діяльності людини, про підприємства, навчальні заклади області, дізналися про послуги, які надає державна служба зайнятості зайнятому і незайнятому населенню, можливості навчання за направленням служби зайнятості на професії, які мають підвищений попит на ринку праці. Діти старшого шкільного віку проходили профдіагностичні тести, аналізували найбільш поширені помилки при виборі майбутнього фаху, презентували професії, які мріють здобувати в майбутньому. Молодші школярі були задіяні у профорієнтаційних іграх.

Найактивніші учасники акцій отримали призи від служби зайнятості.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ