У Рівненській області володимирецьким кухарям з вересня буде робота

У Рівненській області володимирецьким кухарям з вересня буде робота

02.09.15 11:26 0 647
Служба зайнятості пропонує роботодавцям підбір та професійне навчання безробітних за професіями, які потрібні підприємству, установі. Це дає можливість забезпечити підприємство висококваліфікованими працівниками, не витрачаючи власних коштів на навчання чи підвищення кваліфікації.

Початок навчального року в закладах освіти, збільшення кількості кафе, барів, ресторанів та інших закладів громадського харчування вимагає підготовки нових спеціалістів відповідного профілю.

Особливо не обійтися без послуг кухаря, адже саме його професійні здібності у поєднанні з ввічливостю обслуговуючого персоналу приваблюють прихильників смачної їжі, створюючи позитивний імідж підприємства. На теренах Володимиреччини кухарі мають попит.

За направленням Володимирецького районного центру зайнятості дві групи слухачів в кількості 59 чоловік пройшли підвищення кваліфікації за напрямом «Основи охорони праці та безпека харчування в шкільних їдальнях», на замовлення Товариства з обмеженою відповідальностю «ГЕУС-ГРУП». З вересня вони будуть працевлаштовані в шкільні їдальні Володимирецького району.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у ТНПУ ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ