Чернівецькі міліціонери затримали кишенькового крадія з кримінальним досвідом

Чернівецькі міліціонери затримали кишенькового крадія з кримінальним досвідом

03.09.15 15:11 0 592
Грабіжник у громадському транспорті обікрав 58-річну жінку. Та краденим скористуватися не вдалося, його оперативно затримали співробітники карного розшуку УМВС України в Чернівецькій області.

38-річний чернівчанин непомітно витяг гаманець буковинки у маршрутці. Потерпіла навіть не зрозуміла, що стала жертвою кишенькового крадія. Поцупивши гаманець, зловмисник намагався швидко покинути транспортний засіб та одразу був затриманий працівниками міліції.

Чоловік не сподівався, що його так оперативно викриють. Побачивши правоохоронців, він у всьому зізнався та видав крадене майно.

Потерпіла звернулася із заявою про вчинення правопорушення до міліціонерів та повідомила, що в гаманці знаходилось тисячу гривень. Жінка подякувала правоохоронцям за професійні дії та збереження її майна.

З'ясувалося, що затриманий раніше неодноразово судимий за скоєння кишенькових крадіжок. З місць позбавлення волі він звільнився два роки тому, і знову взявся за старе.

Слідчі Першотравневого райвідділу міліції кишеньковому крадію вже оголосили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Ухвалою суду стосовно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Щипачу загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до п'яти років.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Вінниччині виконано усі ...

КОМЕНТАРІ