Чернівці: Військовий комісар за некоректну поведінку в пологовому будинку отримав дисциплінарне стягнення

Чернівці: Військовий комісар за некоректну поведінку в пологовому будинку отримав дисциплінарне стягнення

03.09.15 16:23 0 604
На начальника відділення забезпечення Новоселицького районного військового комісаріату майора Валентина Безрядіна за підсумками проведеного службового розслідування накладено дисциплінарне стягнення. Про це міського голову Олексія Каспрука проінформував військовий комісар обласного військового комісаріату полковник Віталій Чурай.

У ході службового розслідування встановлено, що майор Валентин Безрядін 20 серпня , перебуваючи на території пологового будинку №2, вів розмову з лікарем на підвищених тонах, що завдало незручностей пацієнтам та персоналу пологового будинку. Тим самим майор порушив вимоги ст.49 Статуту внутрішньої служби Збройних Сил України щодо обов'язку військовослужбовця бути зразком високої культури,скромності й витримки, берегти військову честь, захищати свою й поважати гідність інших людей.

При визначенні міри відповідальності враховано результати службового розслідування, в ході якого встановлено, що прямих загроз життю та здоров'ю лікаря майор не висловлював, ситуацію сприйняв як порушення прав військовослужбовців, оскільки мова йшла про надання медичної допомоги мобілізованій громадянці – члену родини військовослужбовців.

Службове розслідування обласний військовий комісаріат проводив на звернення міського голови Олексія Каспрука у зв'язку із конфліктом між лікарем та працівником районного військового комісаріату, який стався 20 серпня на території пологового будинку №2 і викликав резонанс у ЗМІ та соціальних мережах.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ