В Чернівецькій області рятувальники взяли участь у нараді щодо запобігання виникнення пожежам

В Чернівецькій області рятувальники взяли участь у нараді щодо запобігання виникнення пожежам

03.09.15 10:00 0 630
1 вересня в приміщенні Чернівецької обласної державної адміністрації відбулась спільна прес-конференція за участі начальника управління цивільного захисту населення обласної державної адміністрації Олексія Гайдая та начальника відділу державного нагляду, контролю та ліцензування Управління ДСНС України у Чернівецькій області підполковника служби цивільного захисту Романа Сушинського.

В ході засідання Олексій Гайдай зазначив, що на території Буковини впродовж останніх місяців цього року спостерігається високий рівень пожежонебезпеки 5 класу. Тому, працівниками Чернівецької ОДА та Управління ДСНС проводиться комплекс заходів для недопущення виникнення масових пожеж у лісових масивах та сільськогосподарських угіддях. Наприклад, систематично здійснюється перевірки готовності протипожежних формувань до гасіння лісових пожеж, належного стану пожежних автомобілів, мотопомп та іншої техніки, пристосованої для пожежогасіння.

В свою чергу, Роман Сушинський зазначив, що станом на 1 вересня в Чернівецькій області сталося 638 пожеж у житловому секторі та пожеж через загорання сухої трави. Тому, з метою їх запобігання, протягом року інспекторським складом Управління ДСНС було проведено рейди по домівках буковинців, здійснювалася роз’яснювальна робота з громадянами, під час яких роздано тематичні листівки. Організовано розміщення та трансляцію соціальних роликів в ефірі обласних телеканалів та радіостанцій щодо правил поведінки в лісових масивах та заборони спалювання громадянами сухої трави.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У військкоматах ...
Наступна новина: Закарпаття: на Берегівщині ...

КОМЕНТАРІ