Тернопільська область: вогнеборці ліквідували 7 пожеж в житловому секторі

Тернопільська область: вогнеборці ліквідували 7 пожеж в житловому секторі

03.09.15 12:38 0 599
16:06 - виникла пожежа в будівлі для сушки та зберігання дров, на території місцевого приватного підприємства, у селі Великі Млинівці Кременецького району. Вогнем знищено близько 2 складометри дров. Пожежу ліквідовано черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, під час гасіння врятовано будівлю всього матеріальних цінностей на суму близько 70 тисяч гривень.

16:40 - виникла пожежа в господарській будівлі у селі Криниця Монастириського району. Вогнем знищено покрівлю і перекриття господарської будівлі на площі 88 м.кв та дерев’яний піднавіс для твердого палива, пошкоджено речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговим караулом 19-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, врятовано 2 будівлі, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 50 тисяч гривень. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

19:00 - виникла пожежа дерев’яної господарської будівлі в приватному домоволодінні в селі Красна Зборівського району. Вогнем знищено дерев’яну будівлю на площею 6 м.кв.

Пожежу ліквідовано черговим караулом 17-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, врятовано 2 будівлі, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 75 тисяч гривень. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

19:47 - виникла пожежа в господарській будівлі на території приватного домоволодіння в селі Чернилівка Підволочиського району. Вогнем знищено покрівлю господарської будівлі на площі 28 м.кв, та близько тони грубих кормів, пошкоджено перекриття та речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговим караулом 20-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, врятовано 2 будівлі, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 70 тисяч гривень. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

22:00 - виникла пожежа в дерев’яній господарській будівлі на території приватного домоволодіння в селі Глибочок Борщівського району. Вогнем знищено покрівлю і перекриття господарської будівлі на площі 160 м.кв, пошкоджено стіни будівлі та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 8-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, врятовано 2 будівлі.

22:22 - виникла пожежа електрощитової на 5-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку, в м.Тернопіль на вулиці Київська, 12. Вогнем знищено електромережу щитової. Пожежу ліквідовано черговим караулом частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

03:25 - виникла пожежа в господарській будівлі на території приватного домоволодіння в селі Біла Чортківського району. Вогнем знищено покрівлю господарської будівлі на площі 25 м.кв, пошкоджено перекриття та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 6-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, врятовано 2 будівлі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Прикарпатті знищено 2 ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ