У Рівненській області день відкритих дверей на виробництві

У Рівненській області день відкритих дверей на виробництві

03.09.15 08:08 0 594
Напередодні Дня підприємця фахівці Острозького міськрайонного центру зайнятості провели День відкритих дверей на приватному підприємстві «ДАХ», мета якого - ознайомлення безробітних зі специфікою роботи підприємства та інформування присутніх про можливість здобуття професій, актуальних на цьому підприємстві.

Відкрив захід керівник підприємства Павло Журик. Він впевнений, що Острозький міськрайонний центр зайнятості стає ще ближчим до роботодавців, тож найкращою формою співпраці є презентація підприємства.

П.Журик ознайомив безробітних зі сферою діяльності підприємства, організацією виробництва, умовами праці та рівнем заробітної плати, розповів про соціальні гарантії. А ще наголосив на вимогах до претендентів на роботу. Під час добору кадрів керівництво ПП «ДАХ» враховує рівень кваліфікації, працелюбність, сумлінне виконання обов'язків, бажання професійного росту, порядність, вболівання за спільну справу.

ПП «ДАХ» займається виробництвом та реалізацією виробів з бетону, гіпсу, цементу, зокрема черепиці, бетонних блоків, цегли, бордюр і т.п. Безробітні мали можливість відвідати цехи підприємства, побачити процес виробництва «плитки паркану» та ознайомитись з режимом роботи.

Результатом проведення Дня відкритих дверей було обговорення можливостей стажування та перспективного працевлаштування безробітних на підприємстві протягом найближчого часу.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ