Рівненщина: результати заходів «Небезпечний вантаж» (+фото)

Рівненщина: результати заходів «Небезпечний вантаж» (+фото)

03.09.15 10:14 0 628


На Рівненщині працівники Державтоінспекції завершили проведення профілактичних заходів, спрямованих на дотримання суб'єктами перевезення небезпечних вантажів вимог Правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів.

Нагадаємо, що з 6 по 30 серпня на території області працівники ДАІ проводили комплекс цільових заходів під назвою «Небезпечний вантаж». Під час проведення вказаних заходів вартові доріг звертали особливу увагу на технічний стан транспортних засобів, а також наявність у водіїв необхідних документів на перевезення небезпечного вантажу.

— За період проведення профілактичних заходів, під час нагляду за безпекою дорожнього руху, працівниками Державтоінспекції було перевірено триста тридцять сім одиниць транспортних засобів, що перевозять небезпечний вантаж. Виявлено вісім автомобілів з технічними несправностями та тринадцять, що не укомплектовані відповідно до вимог нормативних документів, – повідомив начальник обласної Державтоінспекції Олександр Семенюк. – Крім цього, було складено п'ятдесят три адміністративних протоколи на водіїв, які порушили вимоги ПДР та правила дорожнього перевезення небезпечних вантажів та два адміністративних протоколи на посадових осіб, – додав полковник міліції.

До речі, в поточному році на території Рівненської області не зафіксовано дорожньо-транспортних пригод за участю вказаної категорії транспортних засобів. Працівники ДАІ і у подальшому здійснюватимуть контроль за перевезенням небезпечних вантажів.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ