Чернівці: У місті з’явиться ще одна медична комунальна установа

Чернівці: У місті з’явиться ще одна медична комунальна установа

04.09.15 14:52 0 637
Рішенням 68 сесії Чернівецької міської ради VI скликання прийнято в комунальну власність територіальної громади міста цілісний майновий комплекс державного закладу «Вузлова клінічна лікарня станції Чернівці державного територіального галузевого об'єднання “Львівська залізниця». Цей заклад буде реорганізовано в юридичну особу комунальну медичну установу «Міська лікарня №1».

Затверджено Статут комунальної медичної установи «Міська лікарня №1» та створено комісію з реорганізації закладу на чолі з секретарем міської ради Ярославом Кушніриком. Встановлено двомісячний термін проведення реорганізації державного закладу «Вузлова клінічна лікарня станції Чернівці Львівської залізниці» в комунальну медичну установу «Міська лікарня №1». Видатки на утримання міської лікарні №1 здісйнюватимуться в межах загального обсягу бюджетних призначень на 2015 рік на охорону здоров'я.

«Плануємо створити багатопрофільну міську комунальну лікарню із сучасним лабораторним центром, – сказав міський голова Олексій Каспрук. – У першу чергу потрібно повністю замінити всі інженерні комунікаціі, облаштувати нову вентиляційну систему, капітально відремонтувати дах, замінити вікна, утеплити фасад, провести реконструкцію харчоблоку тощо. Щоб зробити все якісно, розпочнемо з енергоаудиту, бо будівля велика і наразі дуже енергоємна. Дано доручення розпочати підготовку проектно-кошторисноі документаціі для проведення реконструкціі лікарні. Думаю, що створення сучасної міської лікарні є посильним завданням і потрібним громаді. У цій лікарні чернівчани і залізничники будуть отримувати якісні медичні послуги. Не маю сумніву, що ми це зробимо».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному горять очисні ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ