Вінницька область: рятувальники двічі протягом доби виїздили на знешкодження небезпечних знахідок

Вінницька область: рятувальники двічі протягом доби виїздили на знешкодження небезпечних знахідок

04.09.15 10:36 0 638
Протягом доби рятувальники області виїздили на ідентифікацію вибухонебезпечних предметів.

Так, 2 вересня о 15:40 на пункт зв'язку служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового Оратівського РВ УМВС про те, що за межами с.Фронтівка виявлено два вибухонебезпечні предмети.

По приїзду фахівці ідентифікували небезпечні знахідки як артилерійські снаряди калібру 75 мм часів ІІ Світової війни.

Місце виявлення снарядів одразу було взято під охорону працівниками міліції. 3 вересня група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС у Вінницькій області вилучила та знешкодила вибухонебезпечні предмети.

Того ж дня о 13:02 повідомлення про виявлення вибухонебезпечного предмету надійшло до рятувальників м. Жмеринка. Диспетчера пункту зв’язку державної пожежно-рятувальної частини № 8 повідомили про те, що під час проведення колійних робіт на 4-й колії пасажирського парку між другою та третьою платформами на станції Жмеринка працівники колійної служби виявили вибухонебезпечний предмет.

Під час проведення ідентифікації, фахівці ДСНС встановили, що небезпечною знахідкою є мінометна міна калібру 120 мм часів ІІ Світової війни.

2 вересня о 18:00 групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення мінометну міну було знешкоджено методом підриву у спеціально відведеному для цього місці.

ГУ ДСНС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ