Бізнес сектор Вінниччини є найбільш прогресивним в Україні (+фото)

Бізнес сектор Вінниччини є найбільш прогресивним в Україні (+фото)

04.09.15 11:25 0 615
На цьому наголосив голова облдержадміністрації Валерій Коровій, третього вересня, в ході урочистого зібрання з нагоди відзначення Дня підприємця.

Участь у вітанні представників бізнесових структур Вінниччини також взяв голова обласної Ради Сергій Свитко.

Звертаючись до присутніх, Валерій Коровій зазначив: «Бізнес-сектор Вінниччини - найбільш прогресивний бізнес в Україні. Зокрема, розвиток міста Вінниці це приклад унікальної співпраці коли малий бізнес своєю працею в конкурентному середовищі робить все для того, щоб розвивалося місто. Це в значній мірі демонструє розвитого малого та середнього підприємництва у Вінницькій області. Так само, хочу звернути увагу на динамічність розвитку аграрного сектору в сільській місцевості, що є також позитивною складовою розвитку області».

Очільник регіону також підкреслив, що в ці нелегкі часи, коли на Сході країни ведуться бойові дії, малий бізнес є локомотивом волонтерської діяльності.

Голова облдержадміністрації відмітив: «Наша країна пережила стрімку девальвацію гривні і це досить суттєво вдарило по роздрібному обороту. На жаль, ця тенденція продовжується. Так, ті представники малого та середнього бізнесу, які працювали в сфері та сегменті імпортних товарів та задіяні в сфері інвестицій переживають на сьогоднішній день один із найбільш складних періодів свого розвитку. Але, натомість, цей процес створив інші стимули. Наразі ми спостерігаємо, як розвиваються окремі сегменти економіки Вінницької області. Ті підприємства, які працюють на експорт на сьогоднішній день нарощують обсяги виробництва а представники малого і середнього бізнесу, які працюють з великими експортно-орієнтованими підприємствами на сьогоднішній день також задіяні в цьому процесі».

Валерій Коровій зауважив, що цікавим є те, що представники бізнес-сфери, що працюють в малому бізнесі та задіяні в сфері виробництва і виконують роботу в режимі імпортозаміщення на сьогоднішній день знаходять нові ніші для своєї діяльності. Тому такий формат їхньої діяльності дуже перспективний. Дані тенденції на світових ринках продовольства ще деякий час будуть продовжуватись, тож цей процес буде створювати позитивне бізнес-середовище як малому так і середньому бізнесові.

Голова облдержадміністрації зазначив на тому, що з першого січня 2016 року в повній мірі вступає в дію Угода про асоціацію України з Європейським Союзом, яка торкається всіх сфер життєдіяльності українського бізнесу і має дуже важливе значення.

Валерій Коровій запросив представників підприємницької діяльності до участі у Міжнародному інвестиційному форумі «Вінниччина: бізнес в центрі України», який відбудеться четвертого вересня в обласній філармонії об 11.00 год. Завершуючи промову, він привітав підприємців з професійним святом та побажав прибутку, доброї вдачі, достатку благополуччя і мирного неба над головою.

З вітальним словом та побажаннями миру, злагоди й добра звернувся до присутніх і голова обласної Ради Сергій Свитко. Він висловив переконання в перспективності бізнес сектору Вінницької області. Окрім того, голова обласної Ради наголосив на важливості переваги середнього класу в державі та подолання диференціації в українському суспільстві.

В рамках урочистого зібрання керівництво області вручили кращим підприємцям регіону Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної Ради.









































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі триває ...
Наступна новина: На Тернопіллі у річці ...

КОМЕНТАРІ