Фахівці Луцької ОДПІ розповіли учасникам АТО,як започаткувати власний бізнес

Фахівці Луцької ОДПІ розповіли учасникам АТО,як започаткувати власний бізнес

04.09.15 13:28 0 679
Фахівці сектору комунікацій Луцької ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області взяли участь в інформаційному семінарі, який організував Луцький міський центр зайнятості для військовослужбовців та учасників АТО, які після демобілізації виявили інтерес до підприємницької діяльністю та мають намір започаткувати власну справу.

В рамках заходу його учасників було проінформовано про перспективи розвитку підприємництва в регіоні, сприяння представників державної служби зайнятості та фіскальної служби в організації та провадженні підприємницької діяльності.

Зокрема, працівники Луцької ОДПІ ознайомили присутніх з основними етапами організації підприємницької діяльності. Під час зустрічі учасники АТО більш детально дізналися про сам процес оподаткування, податкові пільги зі сплати податків, зборів до бюджету відповідно до чинного законодавства.

До слова, цей захід відбувався в форматі: питання – відповідь. Присутні військовослужбовці, порушували питання отримання соціальної пільги, а також цікавились пільгами зі сплати земельного податку та податку на майно.

На завершення організатори семінару подякували учасникам АТО за виявлену мужність та хоробрість, побажали майбутнім підприємцям міцного здоров'я та успіхів у відповідальній справі започаткування та подальшого розвитку власного бізнесу.

Сектор комунікацій Луцької ОДПІ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Хмельницькій області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ