В Центрі обслуговування платників податків Луцької ОДПІ громадяни вже отримали понад 266 тисяч послуг

В Центрі обслуговування платників податків Луцької ОДПІ громадяни вже отримали понад 266 тисяч послуг

04.09.15 11:38 0 603
З початку року Центром обслуговування платників податків Луцької ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області підприємцям та громадянам надано 266 018 послуг, з них: 16 063 – адміністративні.

Найбільш запитуваною серед адміністративних послуг є послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника - 6037звернень. На другому місці - послуга з реєстрації книг обліку розрахункових операцій та касових апаратів - 4355 звернень. За довідками про відсутність заборгованості звернулося – 2295 суб'єктів господарської діяльності.

Про це повідомила начальник відділу реєстрації платників та електронних сервісів Луцької ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області Жанна Бондаренко.

В приміщенні Центру обслуговування, з метою інформування платників про зміни в податковому законодавстві, з адміністрування єдиного соціального внеску постійно розповсюджується друкована продукція у вигляді листівок, брошур, пам`яток тощо.

Довідково: з інформацією стосовно діяльності, режиму роботи Центру обслуговування платників Луцької ОДПІ можна детально ознайомитись на суб-сайті ГУ ДФС у Волинській області у відповідному банері.

Сектор комунікацій Луцької ОДПІ

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у річці ...
Наступна новина: Інвалід дитинства знову ...

КОМЕНТАРІ