У Хмельницькій області Михайло Загородний побував на підприємствах Кам’янця-Подільського

У Хмельницькій області Михайло Загородний побував на підприємствах Кам’янця-Подільського

04.09.15 10:22 0 678
Голова обласної державної адміністрації Михайло Загородний, голова Кам'янець-Подільської РДА Василь Сукач та міський голова Кам'янець-Подільського Михайло Сімашкевич із робочим візитом відвідали ПАТ «Подільський цемент».

Мета візиту на підприємство – ознайомлення з роботою підприємства в цілому, з його передовими технологіями у виробництві цементу та новими продуктами.

Гостей ознайомили зі значними досягненнями компанії, з перевагами роботи сухої лінії виробництва цементу, які полягають, зокрема, в підвищенні якості продукції, зменшенні використання палива більш, ніж вдвічі, значному зниженні викидів тощо, провели екскурсію заводом та розказали про пріоритети роботи.

Як зазначив під час зустрічі з владою голова правління ПАТ «Подільський цемент» Святослав Козленко, основними пріоритетами «Подільського цементу», зокрема, є безпека праці та охорона здоров'я, чисте довкілля, соціальна відповідальність перед працівниками та громадами, а також орієнтація на клієнтів.

Відтак, лише в охорону праці протягом 2013-2014 рр. підприємством було інвестовано понад 10 млн. грн. Велику частку даних інвестицій складає забезпечення працівників якісним повним комплектом спецодягу індивідуального та колективного, наприклад, для виконання робіт на висоті тощо, а також навчання та підвищення кваліфікації працівників з безпечного виконання робіт на підприємстві.

Понад 400 тис. грн. підприємство надало у 2014 році на підтримку соціальних потреб жителів району, серед яких Кам'янець-Подільській міській лікарні №1, школам Кам'янець-Подільського району (ЗОШ села Колубаївців, Гуменецькій ЗОШ 1-го ступеня (гімназії), ветеранам та інвалідам, а також, безумовно, учасникам АТО. До слова, 9 працівників підприємства нині захищають Батьківщину в складі збройних сил України на передовій у зоні АТО.

«Відвідавши підприємство з колегами та ознайомившись зі специфікою роботи компанії, можу запевнити, що у нас є розуміння їх проблематики, і встановився хороший діалог. Компанія працює за міжнародними стандартами, безпека праці та охорона здоров'я – на першому місці. Крім того, підприємство допомагає інвестиціями в регіон, забезпечує фахові робочі місця та відповідні зарплати. Сподіваємося на плідну співпрацю та взаєморозуміння й надалі», - прокоментував голова Хмельницької ОДА Михайло Загородний.

Крім того, керівництво області, району та міста побували на ПАТ “Гіпсовик” та у дитячому садочку “Калинка”. Відкриття якого відбулося днями та за неабиякої підтримки обласної адміністрації.

Оглянувши виконання всіх робіт, очільник області пообіцяв подібні проекти підтримувати і в подальшому.

ДОВІДКИ

ПАТ «Подільський цемент»

Публічне акціонерне товариство «Подільський цемент» є одним із найпотужніших виробників цементу у Європі. Це перший та єдиний цементний завод в Україні, який приєднався до Кіотського протоколу в рамках Проекту Спільного Впровадження ООН. Запуск нової сучасної лінії виробництва цементу енергоощадним та екологічно-безпечним сухим способом у 2011 р. у м. Кам'янець-Подільському став найвагомішою і найбільш значущою інвестицією CRH в Україні, яка склала понад €300 млн. ПАТ «Подільський цемент» випускає 6 видів портландцементу, які сертифіковані у системі УкрСепро на відповідність національним та європейським стандартам.

ПАТ «Гіпсовик»

На Кам'янець-Подільське ПАТ “ГІПСОВИК” є одним із лідерів виробництва гіпсових в'яжучих матеріалів та одним із основних бюджетоутворюючих підприємств Хмельницької області та України.

Підприємство має великий асортимент продукції, який впевнено займають одні з провідних позицій на ринку будівельних матеріалів на території України та за її межами, завдяки якісним показникам товару та їх низьким цінам. За багатолітню роботу Кам'янець-Подільського ПАТ “ГІПСОВИК” в цьому переконалися наші партнери такі, як: СП “Супратен плюс ООО”,ТОВ ІІ “Хенель Баутехнік (Україна)”, ПрАТ Термінал М, ТОВ “ІПГ Майстер”,ТОВ Церсаніт Інвест та інші.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ