Тернопільська область: ліквідовано 4 пожежі в житловому секторі

Тернопільська область: ліквідовано 4 пожежі в житловому секторі

04.09.15 09:48 0 634
Минулої доби на Тернопільщині виникло чотири пожежі в житловому секторі: три у Підволочиському та одна у Збаразькому районах.

* о 21:36 - виникла пожежа в приватному житловому будинку в селі Чернилівка Підволочиського району. Вогнем знищено покрівлю на площі 50 м.кв, перекриття на площі 30 м.кв та речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговим караулом 20-ї державної-пожежно рятувальної частини Управління, врятовано будівлю. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

* о 02:56 - виникла пожежа в господарській будівлі у селі Токи Підволочиського району. Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 32 м кв. і речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговим караулом 20-ї державної-пожежно рятувальної частини Управління. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

* о 04:43 - виникла пожежа в господарській будівлі у селі Терпилівка Підволочиського району. Вогнем знищено покрівлю на площі 240 м.кв та 700 тюків соломи. Пожежу ліквідовано черговим караулом 20-ї державної-пожежно рятувальної частини Управління та місцевої пожежної команди села Кошляки. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

* о 04:55 - виникла пожежа в господарській будівлі в селі Максимівка Збаразького району. Вогнем знищено покрівлю господарської будівлі на площі 50 м кв, перекриття на площі 35 м.кв та речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговим караулом черговим караулом 4-ї державної-пожежно рятувальної частини Управління, врятовано 2 будівлі, всього матеріальних цінностей на суму близько 180 тисяч гривень. Ймовірна причина виникнення пожежі – розряд блискавки. Збитки встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ