Тернопільська міська рада звітує: 2014 рік

Тернопільська міська рада звітує: 2014 рік

04.09.15 08:12 0 565
2014 рік був непростим - Євромайдан та Революція Гідності написали нову сторінку в історії України. І саме Тернопіль став одним з перших міст, яке згуртовано та чисельно піднялось за європейське майбутнє України.

Попри те, що Україна жила в умовах війни, у Тернополі відбулися суттєві досягнення. У сфері медицини ремонтували інфекційне відділення лікарні швидкої допомоги, у лікарнях встановили термінали самообслуговування та відкрили сучасний лікувальний медико-діагностичний центр «Ортоклініка».

Тривали капітальні ремонти на вулицях Збаразька та Карпенка. У дворах вул. Злуки презентували першу у місті екопарковку, продовжили реконструкцію Набережної ставу, встановили бетонні обмежувачі руху у вигляді півкуль, а ще обладнали централізовану систему відеоспостереження міста. Відкрито два універсальні спортивні майданчики на вул. Вербицького та 15 Квітня, на вул. Федьковича - майданчик для дітей з особливими потребами, а у спортивній школі на Братів Бойчуків - оновлений басейн. У дитсадках відкрито 12 нових груп, запроваджено електронний запис, у школах встановили камери відеоспостереження та додаткові системи безпеки. Окрім того, місто придбало шість чеських тролейбусів.

Тернополяни також гордилися своєрідним символом старого міста - відновленим історичним годинником та другим призом від Ради Європи - Почесним Прапором. Таким був четвертий рік роботи Тернопільської міської ради шостого скликання.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині проведення ...
Наступна новина: Житомирщина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ