У Рівненській області вогнеборці врятували від вогню житловий будинок

У Рівненській області вогнеборці врятували від вогню житловий будинок

04.09.15 16:53 0 598
2 вересня о 01:59 до пожежно-рятувальної служби за номером 101 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в смт. Рафалівка Володимирецького району. Загоряння сталося в одній з кімнат дерев’яного житлового будинку, розміром 5х7м. За вказаною адресою було направлено черговий караул 5-го державного пожежно-рятувального поста з смт. Рафалівка. За кілька хвилин рятувальники вже були на місці пожежі та провівши оперативне розгортання подали на гасіння пожежі водяний ствол. Завдяки професійним та оперативним діям рятувальників пожежу було швидко локалізовано. Вдалося запобігши розповсюдження вогню на весь будинок. Через деякий час полум’я повністю загасили.

Внаслідок пожежі пошкоджено лише одну житлову кімнату, речі домашнього вжитку та знищено диван. Причину виникнення пожежі та обсяги збитків наразі з’ясовуються фахівцями.

Володимирецький районний сектор Головного управління Держслужби з НС в області звертається до громадян суворо дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки та дбати про належний протипожежний стан у власних господарствах та помешканнях, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. Як показує досвід, більшість пожеж виникають саме через так званий «людський фактор» та недотримання правил пожежної безпеки.

Шановні громадяни! Пам’ятайте, що тільки неухильне дотримання вимог пожежної безпеки допоможе не допустити виникнення пожеж.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ