Івано-Франківщина: за добу в області виникло 52 пожежі,47 сталося в природних екосистемах

Івано-Франківщина: за добу в області виникло 52 пожежі,47 сталося в природних екосистемах

04.09.15 11:53 0 603
2 серпня о 12:41 тисменицьким рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу в селі Чукалівка. По прибуттю до місця виклику було встановлено що горить автомобіль "Jeep Grand Cherokee". Вогнем знищено горючі конструкції автомобіля. На пожежі рятувальниками було врятовано поруч розташований житловий будинок. Причина виникнення пожежі – порушення правил ПБУ під час проведення зварювальних робіт.

Після обіду о 14:38 в селі Путятинці Рогатинського районі виникла пожежа даху недіючої колгоспної стайні. Вогнем пошкоджено дерев’яне покриття на площі 15 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюються.

Того ж вечора рогатинським рятувальникам довелося ліквідовувати загорання сухого дерева на узбіччі автомобільної дороги в селі Конюшки. Вогнем пошкоджено стовбур дерева на площі 3 м.кв.

Після опівночі о 00:59 в Галицькому районі в селі Вікторів сталася пожежа недіючої господарської будівлі. Вогнем знищено дерев’яні конструкції перекриття та побутове сміття на площі 35 м.кв.

О 04:01 до Верховинських рятувальників надійшло повідомлення про те, що в селі Красник відбулося загорання копиці з сіном, на присадибній ділянці. Вогнем знищено 1 тону грубих кормів.

У зв’язку з аномальною спекою на території області виникло 47 пожеж в природних екосистемах. В більшості спостерігається горіння сухої трави та сміття , в окремих районах також рятувальникам доводиться ліквідовувати загорання торфу та низового лісу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інвалід дитинства знову ...
Наступна новина: Чернівці: Робоча група ...

КОМЕНТАРІ