У Рівненській області упродовж години інспектори ДАІ затримали автомобіль,який перебував у розшуку (+фото)

У Рівненській області упродовж години інспектори ДАІ затримали автомобіль,який перебував у розшуку (+фото)

04.09.15 16:02 0 555


Працівники Державтоінспекції Рівненщини оперативно затримали викрадений автомобіль та осіб, які підозрюються у скоєнні незаконного заволодіння транспортним засобом.

близько другої години ночі, зі спецлінії «102» до чергового управління Державтоінспекції Рівненської області надійшло повідомлення від 55-річного жителя села Здовбиця про викрадення його автомобіля марки «Шкода Октавія». Чоловік повідомив правоохоронців, що залишив свій легковик на подвір'ї за місцем проживання, а вночі вже його не було.

На розшук викраденого транспортного засобу відразу черговий орієнтував усі наряди Державтоінспекції, які у цей час несли службу. У ході проведення оперативно-розшукових заходів інспектори взводу ДПС роти ДПС ДАІ на стаціонарному посту, що в місті Сарни, затримали автомобіль марки «Шкода Октавія», який підпадав під орієнтування. У салоні іномарки знаходилося двоє молодих людей.

На місце події інспектори ДАІ викликали слідчо-оперативну групу Сарненського райвідділу міліції.

За цим фактом відомості внесено до журналу Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинення кримінального правопорушення та інших подій Сарненського РВ УМВС. Проводиться перевірка.

Про це повідомили у прес-службі УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДСНС України та Державна ...
Наступна новина: У Волинській області в ...

КОМЕНТАРІ