Вінницька область: рятувальники проводять профілактичну роботу з населенням

Вінницька область: рятувальники проводять профілактичну роботу з населенням

05.09.15 16:34 0 577
З метою проведення інформаційної роботи направленої на попередження виникнення пожеж, загибелі та травмуванні на них людей, рятувальники Вінниччини розпочали цикл комплексних відпрацювань з населенням області.

Фахівці районних секторів ДСНС активно проводять роз’яснювальну роботу

щодо запобігання пожежам у житлових приміщеннях.

Так, 4 вересня працівники Ямпільського районного сектору здійснили обхід будинків та місць із масовим перебуванням людей з метою нагадати людям основні правила пожежної безпеки.

Особлива увага інспекторів була направлена на групу «ризику», а саме: пенсіонерів, неблагополучні родини та осіб, які зловживають спиртним. Співробітники ДСНС провели з ними протипожежні інструктажі, роздали листівки та пам’ятки із переліком правил пожежної безпеки із повним алгоритмом дій на випадок виникнення надзвичайних ситуацій. Рятувальники Ямпільщини відвідали близько сотні дворів приватних домоволодінь.

Під час проведення такої роботи, працівники ДСНС вкотре наголошують на безпеку у побуті при користуванні газо- та електроприладами. Також рятувальники провели профілактичну роботу із керівниками сільськогосподарських підприємств щодо заборони спалювання пожнивних залишків, сухої трави, сміття, адже основними причинами пожеж в сільській місцевості.

ГУ ДСНС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: понад 5 га ...
Наступна новина: Поради рівнянам як діяти в ...

КОМЕНТАРІ