На Вінниччині зустріли «кіборгів» які повернулися зі Сходу України (+фото)

На Вінниччині зустріли «кіборгів» які повернулися зі Сходу України (+фото)

05.09.15 09:44 0 623
Четвертого вересня, на площі Європейській вінничани зустрічали бійців 90 окремого аеромобільного батальйону, який було створено у 2014 році. Бійці більше року захищали східні терикони держави та повернулися додому з успішно виконаними бойовими завданнями.

Основою для формування цього батальйону стали «Сагайдаки» - громадське об'єднання сприяння Збройним Силам України імені Гетьмана Сагайдачного. Батальйон швидко набув авторитету одного з найкращих у боях на Донбасі. Він вів важкі бої з листопада 2014 року відколи вперше змінив підрозділи іншої аеромобільної бригади в Донецькому аеропорту.

Увесь світ спостерігав за репортажами про захист Летовища відважними та мужніми хлопцями - українськими бійцями. Серед них були й бійці 90 окремого аеромобільного батальйону. Вони – справжні герої, яких у народі назвали «кіборгами».

За словами заступника командира другої десантної штурмової роти Романа Смішного бійці, які повернулися додому справжні патріоти та сини своєї Батьківщини: «Майже всі повернулися додому живі та здорові, а тим хто загинув вічна пам'ять та слава Героям України».

В рамках заходу на знак шани полеглим героям «кіборги» взяли участь в покладанні квітів до пам'ятного знаку Небесній Сотні та Героям АТО, вічного вогню та мультимедійної стели.



















































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ