Волинська область: за добу рятувальними підрозділами ліквідовано 2 пожежі в житловому секторі та одну пожежу сухої трави

Волинська область: за добу рятувальними підрозділами ліквідовано 2 пожежі в житловому секторі та одну пожежу сухої трави

05.09.15 16:06 0 593
Протягом 3 вересня підрозділами пожено-рятувальної служби управління ДСНС у Волинській області здійснено ліквідації 2-х пожеж, що трапились в приватному житловму секторі та одного загорання сухої рослинності.

Зокрема, 3 вересня виникло загорання сухої трави поблизу села Горичів Зимненської сільської ради Володимир-Волинського району. Чергова варта ДПРЧ-7 з райцентру забезпечила гасіння пожежі. Причиною загорання стало необережне поводження з вогнем гр. Дорош Н.М.

3 вересня зареєстровано пожежу на торф’янику на площі понад 2,5 га поблизу села Білин Ковельського району. Гасіння пожежі здійснюють рятувальники в кількості 4-х чоловік ДПРЧ-19 м.Ковеля на пожежній автоцистерні, їм допомагають 8 місцевих мешканців. Уже погашено майже 1,5 га площі пожежі, боротьба з вогнем триває.

Також триває гасіння пожеж торф’яників у Ратнівському, Камінь-Каширському, Любешівському, Шацькому та Старовижівському районах.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі внаслідок ...

КОМЕНТАРІ