Проголосуй за «Найкращий соціальний проект України-2015»!

Проголосуй за «Найкращий соціальний проект України-2015»!

05.09.15 11:05 0 682
11 лютого 2015 року стартував конкурс Найкращий соціальний проект України-2015, ініційований Громадською Організацією "Центр соціального лідерства" з метою створення інформаційно-освітньої платформи найкращих соціальних проектів і практик, що реалізуються державними підприємствами, бізнес-структурами та громадськими організаціями в Україні для налагодження ефективного партнерства, навчання та підтримки організацій, які спрямовані на вирішення актуальних соціальних проблем для досягнення соціального благополуччя. Завданнями Конкурсу є підтримати актуальні соціальні проекти міжсекторальної взаємодії «влада – бізнес – наука – освіта – суспільство», що сприяють стійкому розвитку територій в Україні; привернути увагу українських та світових «лідерів думок» до соціальних запитів та заохотити їх до використання практики наставництва, благодійництва; сприяти поширенню ефективного досвіду найкращих українських соціальних проектів в Україні та світі.

В номінації охорона навколишнього середовища та сталий розвиток Хмельницьку область представляють такі проекти: №36 «Відновлена криниця – згуртована громада», м. Шепетівка Благодійний фонд «Зміцнення громад» (http://www.forum.o2.ua/ru/projects/195), № 110 «Вплив сміття на екологію міста», м. Хмельницький Хмельницький ліцей №17 (http://www.forum.o2.ua/ru/projects/51), №196 «Заповідними стежками Летичівщини», смт. Летичів Летичівський районний методичний кабінет (http://www.forum.o2.ua/ru/projects/124).

Усі соціальні проекти розміщені на сайті, де за них може віддати свій голос будь-який громадянин України/або іншої країни. Народне голосування на www.forum.o2.ua буде тривати до 10 вересня 2015 року. Щоб віддати свій голос за будь-який соціальний проект, необхідно авторизуватись через свій профайл у соціальній мережі Facebook.

Кожен голос, підтримка того чи іншого проекту дозволить залучати позабюджетні інвестиції на охорону та збереження навколишнього середовища Хмельниччини.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку за фіскальним ...
Наступна новина: Вибух біля приміщення ...

КОМЕНТАРІ