На Хмельниччині міліцейські родини отримали ключі від квартир

На Хмельниччині міліцейські родини отримали ключі від квартир

05.09.15 11:30 0 635
У Хмельницькому 86 працівників міліції отримали власне житло у відомчій новобудові. Серед них — 10 учасників АТО.

Урочисту здачу будинку в експлуатацію та вручення ключів провів начальник управління МВС України в Хмельницькій області генерал-майор міліції Микола Семенишин та запрошені представники органів влади та самоврядування.

Керівник запевнив, що на цьому управління не збирається зупинятися.

— нам випала честь стати свідками довгоочікуваної та важливої миті у житті багатьох родин правоохоронців. Кожна сім‘я мріє мати власне житло, але у наш нелегкий час цю мрію досить складно втілити у життя, — сказав він. — Тому ми особливо пишаємося тим, що Хмельниччина, завдяки підтримці МВС, органів місцевої влади і самоврядування вже багато років залишається одним із лідерів в Україні по зведенню житла для працівників системи органів внутрішніх справ. Соціальні гарантії, турбота про особовий склад – це запорука самовідданої служби на благо українського народу. Незабаром у Хмельницький прийде нова поліція. А це сотні молодих хлопців і дівчат, багато з яких також потребуватимуть житла. Тому ми прийняли рішення розпочати будівництво ще одного корпусу будинку.

На підтвердження слів начальника управління, одразу після церемонії вручення ключів поруч з новобудовою заклали перший камінь ще одного будинку для правоохоронців, залишивши під ним символічне послання для майбутніх поколінь українців. Будівлю планують звести у найближчі два роки.

Прес-служба УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Епідемічна ...

КОМЕНТАРІ