Тернопілля: ліквідована пожежа в цеху з виробництва дерев’яних пресованих брикетів у селі Угринів

Тернопілля: ліквідована пожежа в цеху з виробництва дерев’яних пресованих брикетів у селі Угринів

05.09.15 10:26 0 636
3 вересня о 21:08 на пункт зв’язку 14-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу в селі Угринів Підгаєцького району. Горів цех для виготовлення дерев’яних пресованих брикетів

До місця події негайно вирушили вогнеборці Підгаєцького гарнізону. Як було встановлено загорання виникло в основному виробничому приміщенні цеху підприємства, близько 20:00. На момент прибуття підрозділу ДСНС площа пожежі становила близько 350 м.кв. Полум’я швидко набирало обертів, поширюючись по легкозаймистих матеріалах.

Не гаючи жодної хвилини працівники Служби порятунку спрямували всі сили та засоби на боротьбу з вогненною стихією. Всього на гасінні пожежі було задіяно 11 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 14-ї державної пожежно рятувальної частини (м.Підгайці), а також 2 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки 7-ї державної пожежно-рятувальної частини (м.Бережани). Професійним рятувальникам допомагали 20 чоловік з числа місцевого населення.

Завдяки злагодженій роботі вогнеборців, вже о 22:15 пожежу було локалізовано, а о 00: 47 – ліквідовано. Під час гасіння врятовано будівлю виробничого цеху, обладнання та матеріали, на загальну суму близько 400 тисяч гривень. На місці події загиблих та травмованих не виявлено.

Вогнем знищено близько 50 тон твердих паливних брикетів стандарту «Піні Кей», покрівлю будівлі цеху на площі 300 м.кв та виробниче обладнання. Орієнтовні матеріальні збитки становлять 300 тисяч гривень. Причина виникнення пожежі встановлюється.

На місці події працювала оперативна група Управління.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ