Тернопільська міська рада звітує: 2015 рік

Тернопільська міська рада звітує: 2015 рік

05.09.15 10:58 0 648
Відкриття екстрим-парку, картингової траси, оновленого бульвару Дмитра Вишневецького, нового ринку на вул. Шептицького, реконструкція Набережної ставу, встановлення вуличних тренажерів на острівку «Чайка», будівництво трьох тролейбусних ліній, відновлення басейну у ДНЗ №35, вперше за кілька останніх років зариблено став. Залізнична лікарня взята на баланс міста та працює у штатному режимі. У медичному секторі капітально ремонтується інфекційне відділення та відкрито єдине в області відділення рентгененоендоваскулярної хірургії.

У житловому фонді розпочали утеплення будинків за співфінансуванням, тобто 70% грошей на утеплення будинків виділяють з міського бюджету, а 30% сплачують мешканці будинку. Також тривають ремонти 44 прибудинкових територій та більше двох десятків міжбудинкових проїздів. Уже капітально відремонтовано дороги вулиць Живова, Танцорова-Паращука, Дружби, Тролейбусна, Текстильна. На двадцяти вулицях міста капітально відновлено тротуари, а у в парку «Топільче» облаштовано пандус.

Також міська рада не забуває про бійців АТО. На передову для них відправили декілька авто, а ще обладнання та амуніцію. До Дня міста тернопільська влада визнала почесними громадянами міста посмертно бійців, які загинули у зоні АТО.

І знову Тернопіль отримав третю відзнаку Ради Європи - Почесну Таблицю. Таким є п’ятий рік роботи Тернопільської міської ради шостого скликання.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: в області ...
Наступна новина: В Луцьку за фіскальним ...

КОМЕНТАРІ