В Чернігівській області фахівці ДСНС взяли участь у масовому заході з виховання призовної молоді основам безпеки життєдіяльності

В Чернігівській області фахівці ДСНС взяли участь у масовому заході з виховання призовної молоді основам безпеки життєдіяльності

05.09.15 17:43 0 656
4 вересня у м. Чернігові на території стадіону «Юність» відбулись навчання призовної молоді міста основам тактичної медицини та безпеки життєдіяльності. В заході, який проводився за підтримки Департаментів з питань цивільного захисту та оборонної роботи, сім’ї, молоді та спорту, а також управління охорони здоров’я облдержадміністрації, взяли участь фахівці Управління ДСНС у Чернігівській області.

Сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення розгорнули навчальне місце, на якому були зосереджені макети вибухонебезпечних речовин та предметів. Школярам та студентам закладів освіти міста фахівці розповідали про характеристики засобів ураження та основні вимоги безпечної поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних і підозрілих предметів. Крім того, на відкритому майданчику проводилась демонстрація, яким шляхом терористи можуть маскувати вибухові предмети.

Учнівська молодь жваво спілкувалась з піротехніками ДСНС, адже окрім заходів безпеки, рятувальники розповідали реальні ситуації, з якими вони стикалися під час роботи по знешкодженню вибухонебезпечних предметів в зоні АТО.

Також у масовому заході взяли участь фахівці навчально-методичного центру цивільного та безпеки життєдіяльності, які наочно демонстрували дії з надання першої медичної допомоги постраждалим, розповідали про засоби захисту населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій, а також роздавали учасникам профілактичні пам'ятки.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Степан Барна: "Ми ...

КОМЕНТАРІ